Univerzálny pasterizátor - NORMIT je navrhnutý tak, aby minimalizoval priestor. Operátor môže všetko ovládať z jedného miesta.
Určené na tepelné spracovanie mnohých rôznych viskóznych produktov.
Inštalácia tepelného spracovania a filtrácie mnohých rôznych homogénnych výrobkov rôznej viskozity, ktoré si vyžadujú tepelné spracovanie / pasterizáciu, ako sú med, džemy, detská výživa, omáčky, kečup, paradajkové omáčky a mnoho ďalších výrobkov. Tubulárny pasterizátor - NORMIT je zariadenie na tepelné spracovanie a pasterizáciu tekutých produktov rôznej konzistencie.
Pasteurizátor je ideálny pre:
- Med
- Džemy
- Detská výživa
- Kečup, omáčky
- Ovocné šťavy, nektáre, sirupy
- Ovocné a zelninové pyré
- Výrobky s vysokou viskozitou
Pasterizátor - dizajn
Hlavnou konštrukciou tubulárneho pasterizátora - NORMIT sú 2 špeciálne navrhnuté rúrkové výmenníky tepla, ktoré sú vzájomne prepojené, kde prvý ohrieva a druhý ochladzuje. Ohrev sa dá nastaviť alebo zastaviť v závislosti od produktu až do 100 ° C a potom sa ochladzuje na požadovanú teplotu.
Voliteľne
Po dohode so zákazníkom je možné pridať filtračný systém pri vstupe alebo medzi výmenníkmi alebo pridať záznamník údajov. Zákazník môže tiež požiadať o elektrický hydraulické ohrev alebo hydraulický chladiaci systém. Dodávajú sa tri elektronické ovládacie panely: Manuálna, poloautomatická a plne automatická verzia.
Pasterizácia - výhody
Výhodou pasterizácie je to, že sa produkt zahrieva iba krátku dobu potrebnú na pasterizáciu a potom sa okamžite ochladí na nízku teplotu, aby sa zabránilo poškodeniu jeho živín.
Technické vlastnosti:
- Výrobná kapacita sa môže líšiť (1 000, 2 000 kg / h a ďalšie kapacity)
- Ohrev
- Chladič
- Čerpadlo na dodávku produktu do zariadenia
- Riadiaci panel
- Voliteľné: Filter alebo Data Logger
Ak máte záujem o bezplatnú konzultáciu alebo cenovú ponuku, pošlite nám e-mail na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.